Kontakt

Tel: 0737 722562

Alla våra erbjudanden anpassas efter dina behov i dialog med våra konceptdesigners.

 

Företagsshaker

Från ägardirektiv till vardagsverksamhet. Vi tar med hela företaget på en utmanande och inspirerande resa från vision till affär.

Hope Safari

Med utgångspunkt i besök hos en eller några verksamheter som redan idag lever i och med hållbara lösningar boostar vi er personal med positiv energi och goda exempel i ert fortsatta hållbarhetsarbete.

Utveckling av interaktiva och innovativa lekmiljöer

Vi har en unik erfarenhet av utveckling av pedagogiska och innovativa lekmiljöer där modern teknik och naturnära pedagogik samspelar på oväntade sätt. Vi rör oss från ”bara kul” in i det som kallas Edutainment efter era behov.

Workshops för lärare

Hela utbildningsdagar eller kortare föredrag om hur hållbarhet kan integreras i undervisningen på ett levande sätt – hör av er med era behov så tar vi fram ett förslag till upplägg som passar just er och er grupp.

 

Utveckling av läromedel

Vi har utvecklat flera läromedel om de globala målen åt Sida och om vattenfrågor åt Naturskyddsföreningen. Tillsammans med våra tecknare, lärare, författare och lajvpedagoger tar vi fram det material du behöver!

Utveckling av hållbarhetsevents

Vill du göra fest och äventyr av dina hållbarhetsutmaningar eller lek av din hållbarhetskommunikation? Vi kan ta helhetsansvar eller utveckla delar av ditt eventerbjudande. Vi har erfarenhet både av att projektleda hållbarhetsfestivaler och att ta  fram hållbarhetsrelaterade attraktioner som del av andra event.